Forum Ziołolek - Start 
 - Forum - Odpowiedz - Statystyki - Rejestracja - Szukaj -
www.forum.ziololek.pl ZIOŁOLEK / Linomag produkty dla dzieci... / pytanie o próbki kosmetyków
Autor Wiadomość
Anonim
# Posted: 20 Mar 2009 15:25
Odpowiedz 

Mam problem,ponieważ moja córka ma bardzo wrażliwą skórę i większość kremów jakie próbowałam stosować nie daje rady zwalczyć odparzeń. Uważam,że nie ma sęsu kupować nowych kosmetyków,ponieważ dużo kosztują a i tak się nie nadają i trzeba je odstawiać na bok,lub wyrzucić-szkoda pieniędzy. Dlatego też zwracam się z prośbą o próbki waszych kosmetyków.. Mój adres to;Magdalena Rogala Rościsławice ul.Boczna 15, 55-120.. Z góry bardzo dziękuję.

P.F. "Ziołolek" Sp. z o.o.
# Posted: 22 Mar 2009 18:04
Odpowiedz 

Odpowiadaliśmy już na to pytanie na forum. Niestety nie dysponujemy tak dużą ilością próbek jak byśmy chieli. Próbki, które są dostępne w danym czasie, otrzymuja nasi przedstawiciele farmaceutyczni i to oni zostawiają je głównie w aptekach. Dlatego też w celu przetestowania produktu należałoby niestety zapytać aptekę, czy w danej chwili posiada próbki naszych produktów. Mamy świadomość, że trudno otrzymać próbki produktów ale niestety nie jesteśmy w stanie wysyłać próbek do wszystkich klientów, którzy o to proszą.

Anonim
# Posted: 17 Lis 2009 09:52
Odpowiedz 

Dzień dobry. Ja niestety pisze również do Państwa z podobnym problemem...niestety nigdzie nie jestem w stanie dostać próbek Państwa produktów...mam 4 miesięcznego synka,który niestety odziedziczył po mnie wrażliwą skórę.,dlatego proszę jeżeli byłaby taka możliwość o przesłanie próbek Waszych kosmetyków. Pozdrawiam i z góry dziękuje ...mój adres Helena Śmigielska ul.Okopowa 1 69-200 Sulęcin adres email helenasmigielska@wp.pl

Twoja wypowiedź
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

UWAGA ! Podaj treść z obrazka: (ANTY SPAM !)
» Login  » Hasło 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.

Wygenerowane przez online community software miniBB Powered by moroko™ © 2001-2010